Direct inschrijven

FAQ

Veelgestelde vragen

  • Wat is het LRK nummer? Kinderopvangvestigingen die voldoen aan wet- en regelgeving worden geïnspecteerd door de GGD. Wanneer de vestiging voldoet aan de eisen, wordt deze opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Je ontvangt alleen kinderopvangtoeslag als de organisatie waar je opvang hebt hierin staat.Waar kan ik het LRK nummer vinden? Beide locaties van ons voldoen aan de wet- en regelgeving en vind je terug in het register. Elke opvangvorm per vestiging heeft een uniek nummer. Je vindt dit nummer op je overeenkomst, op onze website bij contactinformatie, of op de site van het LRK.

  • U ontvang kinderopvangtoeslag wanneer u en u partner allebei werken of studeren. Ook als u alleenstaand en werkzaam bent ontvangt u kinderopvangtoeslag. Als u een partner heeft en één van beiden niet werkzaam is of als u of u partner werkt op basis van 0-uren, kan het zijn dat u alsnog recht hebt op kinderopvangtoeslag. Om te weten of u in aanmerking komt voor toeslag of als je het wil aanvragen, kijk dan op Kinderopvangtoeslag (belastingdienst.nl).

  • Incidenteel extra opvang binnen de standaard openingstijden is mogelijk voor het flexibel uurtarief. U kunt dit aanvragen bij de groep. Er wordt gekeken of het past op de door u gewenste dag qua groepsgrote en personele bezetting. Wanneer u dit aangeeft kan er ook naar de tweede stamgroep worden geïnformeerd die dag voor een extra dag opvang voor uw kind.

  • Binnen kinderopvang Jip & Janneke werken wij met ruildagen. Dit is een service die wij verlenen, waar geen rechten aan verbonden zijn. Wij hebben altijd rekening te houden met de passende groepsgrote en personele bezetting die dag of de ruildagen past.Er zijn per kind 6 ruildagen per jaar. Dat betekend 1 per 2 maanden. Ze kunnen aangevraagd worden middels een daarvoor bestemd ruilformulier, terug te vinden onder documenten. Hier staan ook alle voorwaarden op vermeld.

  • Je ontvangt een contract voorstel binnen 2 à 3 weken na je aanvraag. Zodra je het voorstel accepteert en de overeenkomst ondertekent is de plaatsing van je kind definitief. Je ondertekende contract kun je terugvinden in uw mail.

  • Wat leuk dat u uw kindje in wil schrijven. Bij kinderopvang Jip & Janneke kun je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor een van onze locaties. Dit doe je door het inschrijfformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, nadat we je aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen.Het kan zijn dat de locatie (nog) geen plek meer heeft en je kind niet geplaatst kan worden op de door u gewenste dagen. Geef daarom in je online inschrijving ook door welke alternatieve dag(en) en de andere locatie eventueel ook mogelijk zijn.

Een vertrouwde plek voor uw kind

Een plek waar uw kind veilig en geliefd kan leren en groeien

Direct inschrijven
crossmenu