Direct inschrijven

Poortugaal

Over Poortugaal

De locatie Poortugaal is helemaal nieuw van opzet en beschikt over unieke buitenruimtes waar alle lokalen met een eigen deur toegang tot hebben. Wanneer het weer het toelaat wordt er dan ook graag buiten gespeeld!

  • Kinderopvang; hele of halve dagen, 40 weken per jaar of 50 weken per jaar afname mogelijk
  • Naschoolse opvang BSO tijdens de landelijke schoolweken
  • U kunt uw kind wanneer het de 3-jarige leeftijd heeft bereikt direct inschrijven voor de BSO
  • Vakantieopvang BSO tijdens de landelijke schoolvakantieweken
  • Ruime binnen en groene buitenspeelruimtes

Groepsvorming

Binnen Jip&Janneke is gekozen voor de structuur van zowel horizontale- (kinderen van dezelfde leeftijd in één groep) als verticale groepen (baby’s, dreumesen en peuters gemengd).


De groepsruimten zijn ingericht met speelhoeken waarbij rekening is gehouden met de verschillende leeftijden. Met afwisselend spelmateriaal en leuke activiteiten ontwikkelen de kinderen sociale en lichamelijke vaardigheden. Ze leren omgaan met leeftijdgenootjes en er is natuurlijk persoonlijke aandacht voor ieder kind. Uiteraard houden de pedagogisch medewerkers in overleg met de ouders rekening met individuele behoeften, speciale wensen of eetgewoonten. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd aan de hand van actuele thema's.

Direct inschrijven
pand Poortugaal

Poortugaal

Adresgegevens

Albrandswaardsedijk 70A, 3172 TJ Poortugaal

tel. 010-5066900

info@jip-janneke.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 07:00 - 19:00Zaterdag & Zondag Gesloten

Activiteiten

Bij Kinderopvang Jip & Janneke geloven we dat elk kind uniek is en dat spelen en leren hand in hand gaan. We bieden een breed scala aan boeiende en stimulerende activiteiten om de ontwikkeling van uw kind te ondersteunen en te bevorderen.Onze kinderopvang is een plek waar kinderen kunnen ontdekken, verkennen en groeien. We hebben zorgvuldig samengestelde activiteiten die aansluiten bij de leeftijd en interesses van elk kind. Van creatieve kunst- en knutselprojecten tot educatieve spelletjes en uitdagende bouwactiviteiten, er is altijd iets spannends te doen.Daarnaast bieden we ook buitenspelmogelijkheden, waar kinderen de frisse lucht kunnen inademen, sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun fysieke kracht kunnen vergroten. Onze buitenruimtes zijn veilig en uitnodigend, met speeltoestellen, zandbakken en ruimte om te rennen en te spelen.

Foto galerij

Even binnen kijken bij locatie Poortugaal

Een vertrouwde plek voor uw kind

Een plek waar uw kind veilig en geliefd kan leren en groeien

Direct inschrijven
crossmenu