Direct inschrijven

Over ons

Ons verhaal

Kinderopvang Jip & Janneke is in 1987 heel kleinschalig begonnen met zes kindplaatsen. In de loop der jaren is het zeer professioneel uitgegroeid tot het huidig familiebedrijf. Wij hebben twee mooie eigen locaties in Poortugaal en Rhoon-Portland, met in totaal 353 kindplaatsen.


Kinderopvang Jip & Janneke biedt binnen de kinderdagverblijven professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen van 4-12 jaar, met daarvoor professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers, in het verlengde van en in wisselwerking met het eigen opvoedingsmilieu, in passende, daartoe warm en huiselijk ingerichte ruimtes, gericht op een optimale verantwoorde ontwikkeling en ontplooiing van het kind.

Wij streven ernaar dat de kinderopvang een verrijking zal blijken te zijn voor de belevingswereld van het kind en dat hierdoor de ouders beter in staat zijn om privé en werk te combineren of andere maatschappelijke taken op zich te nemen.

Kinderopvang Jip & Janneke heeft daarnaast een aantal uitgangspunten waarmee zij zich weet te onderscheiden:

 

 • Zelfstandige & betrokken kinderopvang
 • Horizontale en verticale groepen KDV en verschillende groepen BSO
 • Aanvulling op thuis
 • Vertrouwde en vaste gezichten van onze pedagogisch medewerkers
 • Volgen van de Beroepskracht Kind Ratio

Opvangsoorten

Binnen de organisatie hebben wij twee opvangsoorten met verschillende contractvorm mogelijkheden. Deze lichten wij u graag persoonlijk toe.

Kinderopvang

Kinderopvang Jip & Janneke biedt binnen de kinderdagverblijven professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 – 4 jaar, met daarvoor professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers, in het verlengde van en in wisselwerking met het eigen opvoedingsmilieu, in passende, daartoe warm en huiselijk ingerichte ruimtes, gericht op een optimale verantwoorde ontwikkeling en ontplooiing van het kind.

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Jip & Janneke biedt binnen de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 – 12 jaar, in het verlengde van en in wisselwerking met het eigen opvoedingsmilieu, in passende, daartoe warm en huiselijk ingerichte ruimtes, gericht op een optimale verantwoorde ontwikkeling en ontplooiing van het kind.

Ons Team

Binnen Kinderopvang Jip & Janneke werken wij met een team zeer ervaren en vaste medewerkers. Op elke groep staat een kleiner team wat elke dag zorgt voor vertrouwde en vaste gezichten voor de kinderen. Zij zijn gediplomeerd pedagogisch medewerker en in bezit van een kinder- EHBO diploma. Tevens is er dagelijks per locatie minimaal een pedagogisch medewerker met een BHV certificaat aanwezig.

Het team van Kinderopvang Jip & Janneke zorgt er iedere dag voor dat de visie en kwaliteit in praktijk wordt gebracht. Kwaliteit staat bovenaan en onze pedagogisch medewerkers, het managementteam bewaken deze kwaliteit dan ook.

Onze beide locaties

bekijk ze hier

 • Rhoon Portland

  De locatie van kinderopvang Jip & Janneke in Portland vestigt zich in een kwadrant van een zogeheten campus. Dit houdt in dat de kinderopvang, een aantal basisscholen en een sportfaciliteit dicht bij elkaar zitten.

  Rhoon Portland Locatie bekijken
  Locatie Rhoon Portland
 • Poortugaal

  De locatie van Kinderopvang Jip & Janneke in Poortugaal is onze nieuwe locatie. Deze is gelegen aan de Albrandwaardsedijk in een groene omgeving aan de rand van het Hof van Poortugaal.

  Poortugaal Locatie bekijken
  Locatie Poortugaal

Een vertrouwde plek voor uw kind

Een plek waar uw kind veilig en geliefd kan leren en groeien

Direct inschrijven
crossmenu